‘In een dag weet u wat er nu speelt in de maritieme sector.’

Roel de Graaf
Managing Director, Netherlands Maritime Technology (NMT)

Maritime Platform 2021: scheepvaart in beweging

De Nederlandse maritieme maakindustrie is toonaangevend in de wereld. Tegelijkertijd staat de Nederlandse scheepvaart voor een immense vergroeningsopgave. Hoe zorgt Nederland dat we deze koppositie behouden en verduurzamen? Hoor het op Maritime Platform 2021.

Maritime Platform 2020: in beeld bij de branche

De maritieme maakindustrie is het vlaggenschip van de Nederlandse economie. Jaarlijks zorgen tal van innovaties ervoor dat de sector zich sterk blijft ontwikkelen. Een crisis zoals de huidige krijgt daardoor maar beperkt grip en dat geeft voorsprong.

Corona vertraagt, maar stopt niet
Mede als gevolg van Corona zijn veel bijeenkomsten geannuleerd, beurzen worden verplaatst en congressen geannuleerd. Op 12 november vond daarom het Maritime Platform plaats. Een nieuw initiatief van Schuttevaer, NMT en SWZ|Maritime.

Sprekers

Partners

Virtual Trade Show voor de maritieme sector
Het Maritime Platform is een online event en werd op 12 november 2020 vanuit de professionele ProMedia studio gestreamd naar deelnemers in heel Nederland en daarbuiten. Het was hét moment om uw bedrijf, nieuwe product of innovaties uitgebreid onder de aandacht te brengen!

Het Maritime Platform bestond uit vier blokken:

Partners

Organisatie

Mediapartner